Добавьте товары в желания
Добавьте товары для сравнения
0
Мой заказ

Слайсер Inoxtech HBS - JS 220

Артикул 34534534
В наличии
Описание

Слайсер профессиональныйили ломтерезка - це машина для нарізки гастрономічних товарів (ковбас, м'ясних виробів, овочів, твердих сортів сиру і ін) з заданою товщиною.

Цей вид устаткування з'явився на вітчизняному ринку більше 12 років тому і відразу ж заслужив визнання як в індустрії харчування, так і в роздрібній торгівлі. Поява слайсеров на професійній кухні почався новий підходу до приготування та оформлення великої кількості різних видів холодних страв і закусок, а кухарі змогли заощадити масу часу і позбавити себе від кропіткої роботи. Судіть самі: на нарізку одного батона сирокопченої ковбаси тонкими ― в 1мм ― скибочками кухар витрачає не менше 5-7 хвилин, на слайсері ж цей час скорочується вдвічі.

Продавці в роздрібній торгівлі теж по достоїнству оцінили це обладнання. Завдяки послузі по нарізці продуктів, які продаються в магазинах, додатково були залучені численні покупці.

Всі напівавтоматичні слайсери, працюють за одним принципом і отличаюся один від одного незначними конструктивними особливостями, дизайнерськими рішеннями, діаметром ножа,а також якістю виконаних деталей.

Принцип роботи на слайсері дуже простий і не вимагає спеціальної підготовки, достатньо лише дотримуватися заходів безпеки. На початку роботи продукт призначений для нарізки укладають на робочу поверхню, присувають його притискним пристроєм до напрямної пластині. Регулятор товщини нарізки виставляють необхідну товщину, при необхідності регулюють плавність ходу каретки гвинтом. Включають машину в роботу натисканням кнопки, відводять каретку назад за ручку захисного кожуха і виконують рух вперед-назад, подаючи продукт до дискового ножа, який виробляє нарізку. По закінченні операції машину вимикають і з лівого боку на її станині забирають нарізаний продукт.

Отримати консультацію по вибору, експлуатації та сервісного обслуговування, а так само купити слайсер професійний будь-якій моделі Ви можете у наших консультантів.

Технічні характеристики:
Габаритний розмір 440×395×330мм,
Потужність 0,12/220 кВт,
Корпус ― алюміній,
Діаметр ножа ― 220 мм,
Товщина нарізки 0,2 ― 12 мм,
Вага 12,6 кг
Виробник ― Inoxtech (Італія)

9 000 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Быстрый заказ
Характеристики
Страна производитель Италия
Бренд Inoxtech
Мощность 0.12
Напряжение, В 220
Тип установки настольный
Матеріал корпусу алюминий
Параметры 440×395×330
Вес 12.6
Гарантия 12
  • Новой почтой по Украине  — 30 грн.
  • Курьером к двери по Киеву — 40 грн.

Подробнее о доставке

  • Наличными при получении.
  • Кредитной картой в privat24, LiqPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх